❗️Všem se hluboce omlouváme za neočekávané zpoždění ve vyřizování objednávek způsobené nemocností a hospitalizací. Objednávky vyřizujeme postupně, jak je to možné. Aktuální doba vyřízení je 3–5 pracovních dnů. Děkujeme za vaši shovívavost a trpělivost. 🎁 DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE 🚙 DOPRAVA OD 69 KČ (BALÍKOVNA / ZÁSILKOVNA ČR + SR) 🍀 OD 1500 KČ DOPRAVA ZDARMA ⏰ V případě, že Vám vyřízení objednávky spěchá - doporučujeme dopravu přes BALÍKOVNU. 💰 Platba - PŘEVODEM / DOBÍRKOU / PLATEBNÍ BRÁNOU
  • 1 z 2
 

Královská glazura - ROYAL ICING - poleva na zdobení perníčků

 

K přípravě stačí pouze přidat vodu. Glazura vhodná na zdobení perníčku, sušenek.

 

Dostupnost Zvolte variantu Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné
Varianta
135 Kč 219 Kč od 135 Kč
120,54 Kč 195,54 Kč od 120,54 Kč bez DPH
   
Značka Kelmy
Kategorie Cukrářské potřeby
 

Vytvořte snadno - nejrůznější jedlé originální dárky. Na závěr - dáreček můžete ještě vylepšit - originální samolepkou. Různé inspirace v pečení a zdobení najděte ZDE

Poleva na zdobení perníčků tzv. Královská poleva na zhotovení mnoha cukrářských dekorací i pro jemné dokončovací zdobení trezírovacím sáčkem. Je vhodná i na výrobu jedlé krajky. Zaschlé dekorace se mohou skladovat na voskovém papíru, nesmí se zmrazit.
Dodržujte doporučený postup přípravy polevy, po umixování by měla vytvářet tuhé kopečky. Pokud je glazura tuhá, přilijte lžičku vody a směs prošlehejte. Připravenou Royal Icing je možné skladovat až 5 dní ve vzduchotěsném obalu v pokojové teplotě, před každým použitím je potřeba glazuru promíchat.


Dávkování :

Tužší směs - přidejte 60ml vody na 500g směsi
Střední směs - přidejte 80ml vody na 500g směsi
Tekutější směs - přidejte 120ml vody na 500g směsi

Složení produktu: Cukr, sušený vaječný bílek, oxid křemičitý (E551) kyselina citrónová E330, Xantan E415, může obsahovat stopy mléka a výrobky z něj. Neobsahuje lepek.

Použití produktu: Vsypte směs do mísy a přidejte vodu dle instrukcí výše mixujte na mírný stupeň po dobu 10 minut.

Výrobce: EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.